Pitahoekjes met olie en kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pitahoekjes met olie en kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk bij een lekkere dip. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en plet de knoflook. Plet het venkelzaad in een vijzel. Meng de olijfolie met de knoflook, de Provençaalse kruiden, het gerookt paprikapoeder en het venkelzaad en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de pitabroodjes in driehoekjes, leg ze op een bakplaat en smeer ze in met de kruidenolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Serveer lauw of afgekoeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en plet de knoflook. Plet het venkelzaad in een vijzel. Meng de olijfolie met de knoflook, de Provençaalse kruiden, het gerookt paprikapoeder en het venkelzaad en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de pitabroodjes in driehoekjes, leg ze op een bakplaat en smeer ze in met de kruidenolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Serveer lauw of afgekoeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.