La ratatouille Ardéchoise met zeebaars
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

La ratatouille Ardéchoise met zeebaars

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Franse klassieker à la Piet Huysentruyt!

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Spoel de courgettes, de aubergine en het rode pepertje en snij ze in blokjes van 1 cm. Bak de groenten stevig aan in hete olijfolie. Doe er de knoflook bij.

  2. 2

    Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij het basilicum grof. Voeg de tomaten na ongeveer 6 minuten bij de groenten en laat nog een viertal minuten verder garen. Voeg op het laatste moment het basilicum toe.

  3. 3

    Maak kleine inkervingen in de velkant van de zeebaars. Verhit een grillpan en gril de zeebaars aan beide kanten. Bak ‘m eerst op velkant en draai dan om.

  4. 4

    Serveer de gegrilde zeebaars met de ratatouille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Spoel de courgettes, de aubergine en het rode pepertje en snij ze in blokjes van 1 cm. Bak de groenten stevig aan in hete olijfolie. Doe er de knoflook bij.

  2. 2

    Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij het basilicum grof. Voeg de tomaten na ongeveer 6 minuten bij de groenten en laat nog een viertal minuten verder garen. Voeg op het laatste moment het basilicum toe.

  3. 3

    Maak kleine inkervingen in de velkant van de zeebaars. Verhit een grillpan en gril de zeebaars aan beide kanten. Bak ‘m eerst op velkant en draai dan om.

  4. 4

    Serveer de gegrilde zeebaars met de ratatouille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!