La ratatouille Ardéchoise met zeebaars
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

La ratatouille Ardéchoise met zeebaars

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Franse klassieker à la Piet Huysentruyt!

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Spoel de courgettes, de aubergine en het rode pepertje en snij ze in blokjes van 1 cm. Bak de groenten stevig aan in hete olijfolie. Doe er de knoflook bij.

  2. 2

    Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij het basilicum grof. Voeg de tomaten na ongeveer 6 minuten bij de groenten en laat nog een viertal minuten verder garen. Voeg op het laatste moment het basilicum toe.

  3. 3

    Maak kleine inkervingen in de velkant van de zeebaars. Verhit een grillpan en gril de zeebaars aan beide kanten. Bak ‘m eerst op velkant en draai dan om.

  4. 4

    Serveer de gegrilde zeebaars met de ratatouille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Spoel de courgettes, de aubergine en het rode pepertje en snij ze in blokjes van 1 cm. Bak de groenten stevig aan in hete olijfolie. Doe er de knoflook bij.

  2. 2

    Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij het basilicum grof. Voeg de tomaten na ongeveer 6 minuten bij de groenten en laat nog een viertal minuten verder garen. Voeg op het laatste moment het basilicum toe.

  3. 3

    Maak kleine inkervingen in de velkant van de zeebaars. Verhit een grillpan en gril de zeebaars aan beide kanten. Bak ‘m eerst op velkant en draai dan om.

  4. 4

    Serveer de gegrilde zeebaars met de ratatouille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.