Recept

Vispannetje met krokante knolselderblokjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk gerecht à la Pascale Naessens!

Natalie tipt!

“Liever een oosterse toets? Vervang de sojaroom door kokosroom en breek er een stengel citroengras bij.”

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Halveer de prei, spoel en snij in ringen. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Verhit olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg het preiwit toe, kruid met het kerriepoeder en roer goed tot de geuren vrijkomen. Verkruimel het bouillonblokje erover en schenk de sojaroom erbij. Laat op een zacht vuur indikken.

  2. 2

    Schil de knolselder en snij in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een pan en bak de knolselderblokjes rondom goudbruin en krokant. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Snij de citroen in dunne plakjes. Leg de vis in de saus, bedek met plakjes citroen en laat 10 minuten mee garen. Serveer de vis met de spinazieroomsaus en geef er de krokante knolselderblokjes bij. Werk af met dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met krokante knolselderblokjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Halveer de prei, spoel en snij in ringen. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Verhit olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg het preiwit toe, kruid met het kerriepoeder en roer goed tot de geuren vrijkomen. Verkruimel het bouillonblokje erover en schenk de sojaroom erbij. Laat op een zacht vuur indikken.

  2. 2

    Schil de knolselder en snij in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een pan en bak de knolselderblokjes rondom goudbruin en krokant. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Snij de citroen in dunne plakjes. Leg de vis in de saus, bedek met plakjes citroen en laat 10 minuten mee garen. Serveer de vis met de spinazieroomsaus en geef er de krokante knolselderblokjes bij. Werk af met dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!