Pizza quattro stagioni
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza quattro stagioni

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie kent deze pizza niet? Dit is Piet Huysentruyts zalige versie. Het recept voor het basisdeeg vind je hier.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Spoel de kerstomaatjes en snij ze in partjes. Halveer de artisjokharten.

  3. 3

    Bestrijk de pizzabodems met de passata en kruid met peper en zout. Verdeel de artisjokharten, champignons, kerstomaatjes en ham over de pizzabodems. Bestrooi met de geraspte mozzarella en druppel er wat olijfolie over.

  4. 4

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met het vers basilicum en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Spoel de kerstomaatjes en snij ze in partjes. Halveer de artisjokharten.

  3. 3

    Bestrijk de pizzabodems met de passata en kruid met peper en zout. Verdeel de artisjokharten, champignons, kerstomaatjes en ham over de pizzabodems. Bestrooi met de geraspte mozzarella en druppel er wat olijfolie over.

  4. 4

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met het vers basilicum en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.