Pizza Ardéchoise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza Ardéchoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dankzij deze pizza van Piet Huysentruyt met ham en champignons waan je je zo in Frankrijk! Het recept voor het basisdeeg vind je hier.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Snij de ham in reepjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodems met de zure room. Verdeel er de ham, de champignons en de kaas over. Bestrooi met de Italian Mix.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met verse oregano en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Snij de ham in reepjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodems met de zure room. Verdeel er de ham, de champignons en de kaas over. Bestrooi met de Italian Mix.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met verse oregano en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.