Pizza Ardéchoise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza Ardéchoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dankzij deze pizza van Piet Huysentruyt met ham en champignons waan je je zo in Frankrijk! Het recept voor het basisdeeg vind je hier.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Snij de ham in reepjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodems met de zure room. Verdeel er de ham, de champignons en de kaas over. Bestrooi met de Italian Mix.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met verse oregano en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Snij de ham in reepjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Bestrijk de pizzabodems met de zure room. Verdeel er de ham, de champignons en de kaas over. Bestrooi met de Italian Mix.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Werk af met verse oregano en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?