Gelakte zeeduivel met miso en ovengeroosterde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gelakte zeeduivel met miso en ovengeroosterde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk stukje vis uit de oven! 

bereiding
  1. 1

    Doe de misopasta samen met de mirin, suiker, azijn, olie en boter in een blender en mix 5 minuten tot een zachte pasta. Voeg wat extra water toe, tot de pasta een beetje vloeibaar is.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de paksoi en puntpaprika in grove stukken, de prei en sjalot in ringen.

  3. 3

    Leg de zeeduivel op een met bakpapier beklede ovenplaat. Borstel de zeeduivel in met de misopasta. Leg er de groenten bij. Sprenkel er nog olijfolie, peper en zout over. Zet 25 minuten in de oven. Borstel de zeeduivel regelmatig in met de misopasta, draai de groenten eventueel om als ze wat te donker worden.

  4. 4

    Serveer de gelakte zeeduivel met de geroosterde groenten en wat koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de misopasta samen met de mirin, suiker, azijn, olie en boter in een blender en mix 5 minuten tot een zachte pasta. Voeg wat extra water toe, tot de pasta een beetje vloeibaar is.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de paksoi en puntpaprika in grove stukken, de prei en sjalot in ringen.

  3. 3

    Leg de zeeduivel op een met bakpapier beklede ovenplaat. Borstel de zeeduivel in met de misopasta. Leg er de groenten bij. Sprenkel er nog olijfolie, peper en zout over. Zet 25 minuten in de oven. Borstel de zeeduivel regelmatig in met de misopasta, draai de groenten eventueel om als ze wat te donker worden.

  4. 4

    Serveer de gelakte zeeduivel met de geroosterde groenten en wat koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.