Gelakte lamsfilet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gelakte lamsfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker feestelijk gebraad. Heerlijk met ovenspruitjes in notenkaasroom en siroop van garam massala.

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Rist de blaadjes van de tijm en rozemarijn. Doe de knoflook, tijm, rozemarijn, kalfsfond, perenstroop en sojasaus in een pannetje en laat inkoken tot de helft. Meng 2 eetlepels olijfolie onder de siroop.

  2. 2

    Wrijf de lamsfilet volledig in met de siroop. Verhit een grillpan en gril de lamsfilet aan beide kanten enkele minuten. Laat het vlees even rusten voor je het aansnijdt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Rist de blaadjes van de tijm en rozemarijn. Doe de knoflook, tijm, rozemarijn, kalfsfond, perenstroop en sojasaus in een pannetje en laat inkoken tot de helft. Meng 2 eetlepels olijfolie onder de siroop.

  2. 2

    Wrijf de lamsfilet volledig in met de siroop. Verhit een grillpan en gril de lamsfilet aan beide kanten enkele minuten. Laat het vlees even rusten voor je het aansnijdt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.