Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenshaasje gevuld met mozzarella, peer, prosciutto en salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker feestelijk varkenshaasje. Ideaal om van te smullen met vrienden! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het varkenshaasje open tot een vierkante lap van ongeveer 1,5 cm dik. Kruid met peper en zout. Spoel de peer, snij hem in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij de mozzarella in 4 plakken.

  2. 2

    Verdeel afwisselend, mozzarella, peer en prosciutto over het varkenshaasje en vouw dicht.

  3. 3

    Bind vast met keukentouw en steek er enkele blaadjes salie tussen. Bak het varkenshaasje 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat het varkenshaasje onder aluminiumfolie 10 minuten rusten, alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het varkenshaasje open tot een vierkante lap van ongeveer 1,5 cm dik. Kruid met peper en zout. Spoel de peer, snij hem in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij de mozzarella in 4 plakken.

  2. 2

    Verdeel afwisselend, mozzarella, peer en prosciutto over het varkenshaasje en vouw dicht.

  3. 3

    Bind vast met keukentouw en steek er enkele blaadjes salie tussen. Bak het varkenshaasje 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat het varkenshaasje onder aluminiumfolie 10 minuten rusten, alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.