Vijgen met gerookte eend en gekaramelliseerde ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vijgen met gerookte eend en gekaramelliseerde ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk eenvoudig hapje voor je feestdiner.

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snij 'm in fijne reepjes. Smelt de boter en gaar de reepjes ui op een laag vuur. Voeg de balsamicoazijn en de honing toe en laat karamelliseren. Kruid met peper.

  2. 2

    Snij de plakjes gerookte eendenborst in heel fijne reepjes.

  3. 3

    Halveer de vijgen, duw ze in het midden lichtjes in en beleg ze met de gekaramelliseerde ui en reepjes gerookte eendenfilet. Werk af met wat verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snij 'm in fijne reepjes. Smelt de boter en gaar de reepjes ui op een laag vuur. Voeg de balsamicoazijn en de honing toe en laat karamelliseren. Kruid met peper.

  2. 2

    Snij de plakjes gerookte eendenborst in heel fijne reepjes.

  3. 3

    Halveer de vijgen, duw ze in het midden lichtjes in en beleg ze met de gekaramelliseerde ui en reepjes gerookte eendenfilet. Werk af met wat verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.