Recept

Gluten- en lactosevrije plaatcake met rood fruit en pistache

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snij de cake in stukken en bewaar ze in een luchtdichte bewaardoos of steek ze in diepvrieszakjes en vries ze in. Ze zijn perfect als gezonde snack en kunnen zelfs als ontbijt.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de havermout met de pecan­noten en het amandelmeel in de keukenrobot. Plet de bananen en voeg ze samen met het ei toe aan het beslag.

  2. 2

    Bekleed een lage rechthoekige bakvorm of bakplaat van 28 x 18 cm met bak­papier. Giet hier het beslag in en verdeel er het rood fruit over. Hak de pistaches fijn en strooi ze over het beslag. Bak de cake zo’n 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gluten- en lactosevrije plaatcake met rood fruit en pistache

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!