Pannenkoekenbeursjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoekenbeursjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met de vulling van deze pannenkoekenbeursjes kun je variëren: vul ze met gemengde bessen, of met appelmoes en wat gedroogde abrikozen...

bereiding
  1. 1

    Bak eerst de pannenkoeken. Klop de eieren luchtig met de suiker en de vanillesuiker. Zeef de bloem boven de deegkom en meng erdoor. Los het puddingpoeder op in 4 el melk. Voeg geleidelijk de melk en de opgeloste vanillepudding toe aan het beslag. Meng tot een mooi glad beslag. Bak 24 pannenkoeken in een pan met wat boter.

  2. 2

    Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.

  3. 3

    Schep in het midden van elke pannenkoek wat braambessen, maak een beursje van de pannenkoek en bind vast met een touwtje. Lepel er wat slagroom bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak eerst de pannenkoeken. Klop de eieren luchtig met de suiker en de vanillesuiker. Zeef de bloem boven de deegkom en meng erdoor. Los het puddingpoeder op in 4 el melk. Voeg geleidelijk de melk en de opgeloste vanillepudding toe aan het beslag. Meng tot een mooi glad beslag. Bak 24 pannenkoeken in een pan met wat boter.

  2. 2

    Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.

  3. 3

    Schep in het midden van elke pannenkoek wat braambessen, maak een beursje van de pannenkoek en bind vast met een touwtje. Lepel er wat slagroom bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.