• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap en tequilashot in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een wrap, maar dan een beetje anders. 

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de look. Bak in een scheut olijfolie het lamsgehakt goudbruin samen met de look en kruid met kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, peper en zout. Voeg de rode ui toe en bak nog 1 minuut mee. Ontpit de tomaat en snij in blokjes. Meng het gehakt met de tomaat en de bladpeterselie.

  2. 2

    Snij 2 grote cirkels uit elke maistortilla. Vouw ze dubbel en dan nogmaals dubbel (zoals een koffiefilter).

  3. 3

    Vul de glaasjes met een beetje Tequila en leg hierboven de gevouwen wrap en vul met het gehaktmengsel. Leg op elke tortilla een koffielepel zure room en kruid af met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de look. Bak in een scheut olijfolie het lamsgehakt goudbruin samen met de look en kruid met kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, peper en zout. Voeg de rode ui toe en bak nog 1 minuut mee. Ontpit de tomaat en snij in blokjes. Meng het gehakt met de tomaat en de bladpeterselie.

  2. 2

    Snij 2 grote cirkels uit elke maistortilla. Vouw ze dubbel en dan nogmaals dubbel (zoals een koffiefilter).

  3. 3

    Vul de glaasjes met een beetje Tequila en leg hierboven de gevouwen wrap en vul met het gehaktmengsel. Leg op elke tortilla een koffielepel zure room en kruid af met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.