• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bessentaartje gebakken in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cake in a glass!

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de citroen tot je ½ kl citroenzeste hebt. Snij de madeleines en marsepein in stukken en meng met de bessen en citroenzeste. Verdeel over 4 ovenvaste glazen potjes.

  2. 2

    Snij cirkels iets groter dan de potjes uit de bladerdeeg, bestrijk de randen van de potjes met eigeel en kleef hierop de bladerdeegrondjes. Bestrijk de bladerdeeg met eigeel en knip en gaatje in het midden.

  3. 3

    Bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten. Serveer met een bolletje vanille-ijs

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de citroen tot je ½ kl citroenzeste hebt. Snij de madeleines en marsepein in stukken en meng met de bessen en citroenzeste. Verdeel over 4 ovenvaste glazen potjes.

  2. 2

    Snij cirkels iets groter dan de potjes uit de bladerdeeg, bestrijk de randen van de potjes met eigeel en kleef hierop de bladerdeegrondjes. Bestrijk de bladerdeeg met eigeel en knip en gaatje in het midden.

  3. 3

    Bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten. Serveer met een bolletje vanille-ijs

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.