Apfelstrudelwrap
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Apfelstrudelwrap

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wil je deze wrap extra snel maken? Je kunt ook kant-en-klare appelcompote gebruiken of zelfs rabarbercompote als je eens wilt variëren. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kleine stukken. Verhit de boter in een kookpot en stoof de stukjes appel samen met de rozijnen in 30 minuten zacht onder deksel. Giet er eventueel een scheutje water bij. Doe er de vanillesuiker en het kaneelpoeder bij. Roer goed om en zet aan de kant.

  3. 3

    Leg de wraps open en verdeel er de appelmengeling over. Sluit de wraps en kwast ze in met olie. Laat de wraps in 7 minuten een beetje kleuren en krokant worden in de oven. Werk de wraps af met kaneelpoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kleine stukken. Verhit de boter in een kookpot en stoof de stukjes appel samen met de rozijnen in 30 minuten zacht onder deksel. Giet er eventueel een scheutje water bij. Doe er de vanillesuiker en het kaneelpoeder bij. Roer goed om en zet aan de kant.

  3. 3

    Leg de wraps open en verdeel er de appelmengeling over. Sluit de wraps en kwast ze in met olie. Laat de wraps in 7 minuten een beetje kleuren en krokant worden in de oven. Werk de wraps af met kaneelpoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.