Recept

Bladerdeegvisjes met radijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te watertanden.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat.

  3. 3

    Snij visjes uit het bladerdeeg met behulp van een mes. Verwijder het overtollige deeg.

  4. 4

    Smeer de visjes in met de kruidenkaas, laat de randen en de staartjes vrij.

  5. 5

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  6. 6

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  7. 7

    Was intussen de radijsjes, verwijder de steeltjes en snij ze in schijfjes.

  8. 8

    Haal de bladerdeegvisjes uit de oven en beleg ze met de radijsjes.

  9. 9

    Snij een stukje van de olijf en maak er oogjes mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!