• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegvisjes met radijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te watertanden.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat.

  3. 3

    Snij visjes uit het bladerdeeg met behulp van een mes. Verwijder het overtollige deeg.

  4. 4

    Smeer de visjes in met de kruidenkaas, laat de randen en de staartjes vrij.

  5. 5

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  6. 6

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  7. 7

    Was intussen de radijsjes, verwijder de steeltjes en snij ze in schijfjes.

  8. 8

    Haal de bladerdeegvisjes uit de oven en beleg ze met de radijsjes.

  9. 9

    Snij een stukje van de olijf en maak er oogjes mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat.

  3. 3

    Snij visjes uit het bladerdeeg met behulp van een mes. Verwijder het overtollige deeg.

  4. 4

    Smeer de visjes in met de kruidenkaas, laat de randen en de staartjes vrij.

  5. 5

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  6. 6

    Bak de visjes zo’n 15 à 18 min. in de oven.

  7. 7

    Was intussen de radijsjes, verwijder de steeltjes en snij ze in schijfjes.

  8. 8

    Haal de bladerdeegvisjes uit de oven en beleg ze met de radijsjes.

  9. 9

    Snij een stukje van de olijf en maak er oogjes mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.