Recept

Aspergebruschetta met prosciutto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een ideaal hapje voor een lekkere Moederdagapero!

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges, verwijder de houtachtige uiteinden en blancheer ze 8 à 10 minuten in lichtgezouten water. Neem ze voorzichtig uit de pot en laat ze goed uitlekken. Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes.

  2. 2

    Snij het stokbrood in schuine lange repen, borstel ze in met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan.

  3. 3

    Bestrijk de gegrilde broodjes met kruidenkaas, leg er een asperge, wat rucola en enkele schijfjes radijs op en werk af met prosciuttoroosjes en een draai van de pepermolen. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aspergebruschetta met prosciutto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!