Bladerdeegvisjes met sardines, citroen en peterselie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegvisjes met sardines, citroen en peterselie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke bladerdeeghapjes met vis, ideaal voor je volgende tuinfeest. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Klop het ei los. Teken met een tandenstoker 15 visjes in het deeg en snij ze voorzichtig uit met een mesje. Prik met een vork enkele gaatjes in het midden en bestrijk de visjes met het ei. Bak de visjes 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de peterselie fijn. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Hak de sardines fijn. Doe de sardines samen met de citroenschil, het citroensap en de gehakte peterselie in een kom en meng goed. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Haal de visjes uit de oven en schep op elk visje een koffielepel van de sardine-mengeling.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Klop het ei los. Teken met een tandenstoker 15 visjes in het deeg en snij ze voorzichtig uit met een mesje. Prik met een vork enkele gaatjes in het midden en bestrijk de visjes met het ei. Bak de visjes 10 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de peterselie fijn. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Hak de sardines fijn. Doe de sardines samen met de citroenschil, het citroensap en de gehakte peterselie in een kom en meng goed. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Haal de visjes uit de oven en schep op elk visje een koffielepel van de sardine-mengeling.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.