Aardappelsalade met gegrilde asperges, courgette, gerookte forel en mosterddressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met gegrilde asperges, courgette, gerookte forel en mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van aardappelsalade krijgen we nooit genoeg!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snijd ze in hapklare stukken en kook ze gaar in gezouten water met een scheutje azijn. Laat ze afkoelen. Snij de courgette in schijfjes en verwijder de laatste centimeter van de groene asperges. Wentel ze even door wat olijfolie.

  2. 2

    Gril de asperges en de courgette op een grillpan. Kruid met peper en zout. Maak een vinaigrette met de mosterd, 4 el olijfolie en 2 el wittewijnazijn. Voeg de kappertjes toe en breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng de afgekoelde aardappelen met de gegrilde asperges, de courgette en de rucola. Lepel er de vinaigrette door. Verdeel de forel in plakjes en werk af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snijd ze in hapklare stukken en kook ze gaar in gezouten water met een scheutje azijn. Laat ze afkoelen. Snij de courgette in schijfjes en verwijder de laatste centimeter van de groene asperges. Wentel ze even door wat olijfolie.

  2. 2

    Gril de asperges en de courgette op een grillpan. Kruid met peper en zout. Maak een vinaigrette met de mosterd, 4 el olijfolie en 2 el wittewijnazijn. Voeg de kappertjes toe en breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng de afgekoelde aardappelen met de gegrilde asperges, de courgette en de rucola. Lepel er de vinaigrette door. Verdeel de forel in plakjes en werk af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.