Recept

Zoete aardappel en geroosterde bietjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse groentenschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de zoete aardappelen en bieten op een met bakpapier beklede ovenplaat, besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en de aard- appelen met paprikapoeder. Laat ± 20 minuten roosteren, keer de partjes om halverwege de baktijd.

  2. 2

    Laat de pitabroodjes 5 minuten in de oven roosteren. Breek ze in stukken.

  3. 3

    Meng in een schaal de spinazie en snijbietblaadjes, de kalkoenfilet, de rode ui, de geroosterde aardappel en biet.

  4. 4

    Overgiet met de braadjus. Werk af met pompoenpitten en bestrooi met za’atar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoete aardappel en geroosterde bietjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de zoete aardappelen en bieten op een met bakpapier beklede ovenplaat, besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en de aard- appelen met paprikapoeder. Laat ± 20 minuten roosteren, keer de partjes om halverwege de baktijd.

  2. 2

    Laat de pitabroodjes 5 minuten in de oven roosteren. Breek ze in stukken.

  3. 3

    Meng in een schaal de spinazie en snijbietblaadjes, de kalkoenfilet, de rode ui, de geroosterde aardappel en biet.

  4. 4

    Overgiet met de braadjus. Werk af met pompoenpitten en bestrooi met za’atar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!