Recept

Sinaasappelsalade met granaatappel en amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse, vegetarische salade vol fruit. 

bereiding
  1. 1

    Laat de amandelen in water wellen. Schil de sinaasappelen en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op voor de dressing.

  2. 2

    Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Verwijder de witte vliesjes, want die zijn bitter.

  3. 3

    Schaaf de venkel in dunne plakjes en snij in reepjes. Maak een dressing van de olijfolie, het granaatappelsap en het sinaasappelsap en breng op smaak met zout.

  4. 4

    Laat de amandelen uitlekken. Meng alle ingrediënten met de waterkers en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sinaasappelsalade met granaatappel en amandelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!