Knäckebröd pizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knäckebröd pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en gezond pizzahapje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten voor het knäckebröd in een grote mengkom. Bekleed een bakplaat met bakpapier en stort hier de massa op. Verdeel mooi over de hele bakplaat met een lepel tot een flinterdunne plaatkoek.

  2. 2

    Schuif het knäckebröd in de oven en bak 35 minuten. Haal even uit de oven, druk met een uitsteekring van ongeveer 10 centimeter cirkels in het deeg. Draai de plaat even om zodat je knäckebröd gelijkmatig verder gaart. Gaar nog 15 tot 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij in flinterdunne schijfjes. Halveer de mozzarellabolletjes. Druk de cirkels uit en beleg met tomaat, mozzarella en verse kruiden. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten voor het knäckebröd in een grote mengkom. Bekleed een bakplaat met bakpapier en stort hier de massa op. Verdeel mooi over de hele bakplaat met een lepel tot een flinterdunne plaatkoek.

  2. 2

    Schuif het knäckebröd in de oven en bak 35 minuten. Haal even uit de oven, druk met een uitsteekring van ongeveer 10 centimeter cirkels in het deeg. Draai de plaat even om zodat je knäckebröd gelijkmatig verder gaart. Gaar nog 15 tot 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij in flinterdunne schijfjes. Halveer de mozzarellabolletjes. Druk de cirkels uit en beleg met tomaat, mozzarella en verse kruiden. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.