Komkommerrolletjes gevuld met avocado en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Komkommerrolletjes gevuld met avocado en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en gezond hapje

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommers en snij ze (ongeschild) in de lengte in interdunne plakken (dat lukt het beste met een mandoline of dunschiller). Gebruik je grote komkommers, dan kun je het gedeelte waar de zaadjes zitten niet gebruiken. Bestrooi de plakken met zout en laat ongeveer 10 minuten trekken.

  2. 2

    Halveer intussen de avocado, verwijder de steen, schil de avocado en snij ‘m in kleine blokjes. Vermeng met citroensap en een beetje zout.

  3. 3

    Laat de mozzarella uitlekken en snij ‘m in blokjes. Trek de zalm in reepjes. Spoel de plakjes komkommer af en dep ze droog met keukenpapier.

  4. 4

    Leg op elke plak komkommer een beetje avocado, een reepje zalm en wat mozzarella. Rol op. Maak vast met een prikkertje, kruid met peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommers en snij ze (ongeschild) in de lengte in interdunne plakken (dat lukt het beste met een mandoline of dunschiller). Gebruik je grote komkommers, dan kun je het gedeelte waar de zaadjes zitten niet gebruiken. Bestrooi de plakken met zout en laat ongeveer 10 minuten trekken.

  2. 2

    Halveer intussen de avocado, verwijder de steen, schil de avocado en snij ‘m in kleine blokjes. Vermeng met citroensap en een beetje zout.

  3. 3

    Laat de mozzarella uitlekken en snij ‘m in blokjes. Trek de zalm in reepjes. Spoel de plakjes komkommer af en dep ze droog met keukenpapier.

  4. 4

    Leg op elke plak komkommer een beetje avocado, een reepje zalm en wat mozzarella. Rol op. Maak vast met een prikkertje, kruid met peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.