Chiapudding met frambozen en viooltjes
Zo mooi!
bereiding
-
1
Maal de chiazaadjes fijn met een vijzel. Doe er 200 ml kokoswater (het waterige deel uit het blik) bij en zet 1 à 2 uurtjes in de koelkast.
-
2
Plet de helft van de frambozen met een vork en meng er de honing en het limoensap onder.
-
3
Schep de frambozenpuree in een bokaaltje en schep er de chiapudding op. Leg er nadien enkele frambozen, viooltjes en blauwe bessen op. Werk af met wat kokosroom, limoenzeste, verse munt, wat fruit en een viooltje.
bereiding
-
1
Maal de chiazaadjes fijn met een vijzel. Doe er 200 ml kokoswater (het waterige deel uit het blik) bij en zet 1 à 2 uurtjes in de koelkast.
-
2
Plet de helft van de frambozen met een vork en meng er de honing en het limoensap onder.
-
3
Schep de frambozenpuree in een bokaaltje en schep er de chiapudding op. Leg er nadien enkele frambozen, viooltjes en blauwe bessen op. Werk af met wat kokosroom, limoenzeste, verse munt, wat fruit en een viooltje.
Wat zit er in jouw koelkast?
Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.
Of een ander recept?
Gerelateerde Artikels
Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!
Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.