Ceviche van zeebaars, pompelmoes en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ceviche van zeebaars, pompelmoes en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snipper de chilipeper – zonder de zaadjes – fijn. Snij de zeebaars in blokjes van 1 cm. Meng met de chilipeper en besprenkel met het sap van 1 of 2 limoenen. Zet 30 minuten in de koelkast. 

  2. 2

    Maak intussen het venkelslaatje. Maak de venkel schoon en hou het groen bij. Snij 'm met de appel flinterdun met behulp van een mandoline. Meng de honing met de olijfolie, de graanmosterd en wat limoensap. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Pel de pompelmoes en snij het vruchtvlees er tussen de vliesjes uit. Meng de stukjes pompelmoes met de zeebaars. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Dresseer het venkelslaatje op de borden, schep er de ceviche op, werk af met dressing en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de chilipeper – zonder de zaadjes – fijn. Snij de zeebaars in blokjes van 1 cm. Meng met de chilipeper en besprenkel met het sap van 1 of 2 limoenen. Zet 30 minuten in de koelkast. 

  2. 2

    Maak intussen het venkelslaatje. Maak de venkel schoon en hou het groen bij. Snij 'm met de appel flinterdun met behulp van een mandoline. Meng de honing met de olijfolie, de graanmosterd en wat limoensap. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Pel de pompelmoes en snij het vruchtvlees er tussen de vliesjes uit. Meng de stukjes pompelmoes met de zeebaars. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Dresseer het venkelslaatje op de borden, schep er de ceviche op, werk af met dressing en venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.