Recept

Gazpacho van sla, komkommer en erwtjes met feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Ontpit de komkommer en snij in grove stukken. Blancheer de erwtjes 1 minuut en laat ze schrikken in koud water. 

  2. 2

    Doe de komkommer, de erwtjes, de sla, de gehakte peterselie, de muntblaadjes, de lente-uien, de knoflook, de wittewijnazijn, de olijfolie, de peper en een mespunt zout in de blender en mix heel fijn.

  3. 3

    Voeg bouillon toe tot de gazpacho de gewenste dikte heeft. Proef en kruid bij met peper en zout. Zet fris weg tot serveren. Werk af met verkruimelde feta en een takje munt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gazpacho van sla, komkommer en erwtjes met feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!