Gazpacho
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gazpacho

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker fris & vegan soepje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes. Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering. 

  2. 2

    Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis. Mix alles goed fijn. 

  3. 3

    Schenk er 3 el olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout. Mix tot er geen stukjes meer overblijven. Zet minstens 30 minuten in de koelkast. 

  4. 4

    Verdeel de gazpacho over glaasjes. Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep. Werk af met basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes. Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering. 

  2. 2

    Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis. Mix alles goed fijn. 

  3. 3

    Schenk er 3 el olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout. Mix tot er geen stukjes meer overblijven. Zet minstens 30 minuten in de koelkast. 

  4. 4

    Verdeel de gazpacho over glaasjes. Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep. Werk af met basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.