Lekker Shop Shop

Napolitaanse ijsmuffins

Zo maak je ‘t
  1. Doe de koekjes in afsluitbare plastic zak en rol er met een deegrol over tot de koekjes verkruimeld zijn. Klop de slagroom stijf met twee eetlepels poedersuiker. Meng de koekjeskruimels met de slagroom. Smelt de chocolade au bain-marie met een sterke koffie en voeg er de sinaasappellikeur aan toe. Roer glad en laat afkoelen.

  2. Roer er één voor een de eierdooiers door. Klop de eiwitten stijf en spatel door de chocoladecrème.

  3. Leg cupcakepapiertjes in een cupcakevorm. Lepel eerst wat van de koekjescrème op de bodem, dan een lepel van de chocoladevulling en opnieuw wat van de koekjescrème tot aan de rand van de vormpjes. Dek af met vershoudfolie en zet ten minste 3 uur in de diepvries.

  4. Haal 10 minuten voor het serveren uit de diepvriezer en verwijder de papiertjes, leg de ijsmuffins op bordjes en werk af met vers fruit en cacaopoeder.

video
Ontdek nog veel meer videorecepten!

Wist je dat je op www.libelle-lekker.be honderden videorecepten kunt bekijken?

Je ontdekt al onze videorecepten hier

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

IJslolly’s van aardbei en bloedsinaasappel

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gezonde bananenijsjes

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

IJslolly met bubbels

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rijstpap met kokosmelk en gepocheerde peer