Balletjes met rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Balletjes met rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil en rasp de rode biet. Meng met het gehakt, het paneermeel en het ei. Voeg de dille toe en rol balletjes van het mengsel. 

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en bak de balletjes rondom goudbruin. Zet het deksel op de pan en laat nog 15 minuten garen. Schud regelmatig op zodat de balletjes egaal garen. 

  3. 3

    Meng de zure room met de mierikswortel en gembersiroop en breng op smaak met peper en zout. Serveer de balletjes met de dip en extra dille. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil en rasp de rode biet. Meng met het gehakt, het paneermeel en het ei. Voeg de dille toe en rol balletjes van het mengsel. 

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en bak de balletjes rondom goudbruin. Zet het deksel op de pan en laat nog 15 minuten garen. Schud regelmatig op zodat de balletjes egaal garen. 

  3. 3

    Meng de zure room met de mierikswortel en gembersiroop en breng op smaak met peper en zout. Serveer de balletjes met de dip en extra dille. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.