Recept

Gezonde stokbrooddipjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond, hartig, en superlekker: gezonde dips met stokbrood zijn het ideale hapje voor een vrijdagse apero.

Serveertip: door de groenten en dips in de stokbroodjes te presenteren ziet je hapje er meteen een stuk origineler uit. Zeker als je een hele hoop broodjes gevuld bij elkaar ziet staan!

bereiding
  1. 1

    Maak de geitenkaasdip. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Pel en plet de knoflook. Meng de geitenkaas met de citroenschil en de knoflook. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de wasabidip. Hak het basilicum fijn. Meng de zure room met de wasabi en het basilicum. Kruid met peper en het zout.

  3. 3

    Schil de wortelen. Spoel en ontpit de komkommer. Maak de paprika’s schoon en verwijder de pitjes. Maak de selder schoon. Snij alle groenten in reepjes.

  4. 4

    Snij de stokbroodjes in stukken van 4 cm. Hol ze een beetje uit, maar laat zeker een bodempje zitten en zet ze op een dienblad.

  5. 5

    Verdeel de dips en de groentereepjes over de holtes van de stokbroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gezonde stokbrooddipjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!