Recept

Quiche à l'improviste

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het kruimeldeeg open en leg het, met het bakpapier, in de taartvorm. Prik wat gaatjes in de bodem.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en stoof glazig in wat olijfolie. Doe er de pancetta bij en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 5 minuten bakken, haal van het vuur en doe alles in de taartvorm.

  3. 3

    Halveer de kerstomaten en verdeel ze over de taartvorm. Verdeel stukjes kaas over de groenten. Snij het lente-uitje in ringen en strooi over de groenten.

  4. 4

    Klop het ei los met de room, peper en zout en de helft van de kaas. Giet het mengsel in de taartvorm en strooi er de rest van de kaas over.

  5. 5

    Bak de quiche 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche à l'improviste

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!