VIDEO: Bloemkoolmousse met garnalen en pesto in glas
bereiding
- 
                        1 Snij de helft van de bloemkool in kleine roosjes. 
- 
                        2 Giet de groentebouillon in een kookpot. Voeg de bloemkoolroosjes toe.. Kruid met peper en zout. 
- 
                        3 Week de gelatineblaadje. 
- 
                        4 Kook de bloemkool gaar. Mix met behulp van een staafmixer of keukenrobot tot een smeuïge massa & voeg de gelatineblaadjes toe. Laat tot kamertemperatuur afkoelen. 
- 
                        5 Klop de room half op. Spatel de half opgeklopte room voorzichtig onder de bloemkoolmousse. Proef en kruid, indien nodig, bij met peper en zout. 
- 
                        6 Giet de mousse in kleine glaasjes en zet in de koelkast. (in eierkarton !!!) schuin 
- 
                        7 Werk net voor het opdienen af met de pesto en de garnalen (én de rasp van de overgebleven bloemkool). 
 
                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                