Recept

Wittebonendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fantastisch lekkere dip: ideaal voor een vegan aperitief!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verpak de teentjes knoflook ongepeld en samen in aluminiumfolie en laat ze 20 minuten garen. Duw de teentjes daarna uit de pel.

  2. 2

    Spoel de bonen, laat ze uitlekken. Mix ze met de olijfolie, sesamolie en geroosterde knoflook
    tot puree in een hakmolentje of blender.

  3. 3

    Voeg eventueel nog wat extra olie toe en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe de bonendip in een schaaltje, giet er nog extra olijfolie of wat citroensap over en werk af met sesamzaadjes, maanzaadjes en gedroogde sjalot.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wittebonendip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!