Recept

Couscoussalade met kikkererwten en dadels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de hazelnoten grof voor de dressing en meng met de olijfolie, de honing en een snuifje korianderpoeder. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Spoel de kikkererwten en laat uitlekken.

  3. 3

    Schil de wortelen en snij met een dunschiller in fijne plakjes. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Snij de dadels in stukjes. Hak de verse kruiden fijn. Pel de sjalot en snipper
    fijn. Meng de spinazie met de wortelen, de sjalot, de kikkererwten, de dadels, de bessenmix, het citroensap en de gehakte verse kruiden door de couscous.
     

  4. 4

    Serveer de couscoussalade met de hazelnootdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!