Quiche lorraine
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche lorraine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room en de helft van de kaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe het bladerdeeg in een ronde bakvorm en prik er gaatjes in zodat het deeg niet zwelt. Bak het deeg al 5 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het uit de oven. Beleg met de hamreepjes en schenk er de eieren bij.

  5. 5

    Bestrooi met de rest van de kaas en bak 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room en de helft van de kaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe het bladerdeeg in een ronde bakvorm en prik er gaatjes in zodat het deeg niet zwelt. Bak het deeg al 5 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het uit de oven. Beleg met de hamreepjes en schenk er de eieren bij.

  5. 5

    Bestrooi met de rest van de kaas en bak 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.