Recept

Rundercarpaccio met rabarbervinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker light voorgerecht

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber en schil hem tot er geen draden meer aan zitten .

    Snij hem in miniblokjes.

    Vermeng honing, balsamicoazijn en olijfolie, en kruid met peper en zout.

    Roer de vinaigrette door de rabarber.

  2. 2

    Spoel en droog de rucola.

    Snij de runderfilet in flinterdunne plakjes (dit gaat het beste nadat het vlees een tijdje in de diepvriezer gelegen heeft, zodat het lichtjes bevroren en daardoor een stuk steviger is).

  3. 3

    Verdeel de plakjes vlees over de borden .

    Kruid met zeezout en peper van de molen en schep er wat rabarbervinaigrette op.

    Schik er de blaadjes rucola bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundercarpaccio met rabarbervinaigrette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!