Bruschetta met witloof en parmaham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met witloof en parmaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassen met witloof

bereiding
  1. 1

    Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. 4

    Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. 4

    Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.