Bruschetta met witloof en parmaham

Zo maak je ‘t
  1. Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Chutney van witloof

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Herfstsalade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Witloofsoepje

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Herfstsalade met peer en radicchio

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pittige witloofsoep