Recept

Bruschetta met witloof en parmaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassen met witloof

bereiding
  1. 1

    Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. 4

    Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta met witloof en parmaham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. 4

    Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!