Bruschetta met witloof en parmaham

Zo maak je ‘t
  1. Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

  2. Spoel het witloof en snij het in stukken. Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

  3. Snij de ciabatta in dikke sneden en rooster ze. Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

  4. Werk af met sneden gerookte ham en pijnboompitten. Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Erg makkelijk

Bruschetta met truffel

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Bruschetta met maatjes en rode biet

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Bruschetta met tomaat

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Erg makkelijk

Parmaham met paddenstoelen en parmezaankrokantjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Bruschetta tapenade