Recept

Linzensalade met Keiemse witte

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezonde salade met een hartige toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de linzen. Meng 3 soeplepels truffeljus, druivenpitolie, 2 el appelbalsamico en 1 el truffelpasta voor de vinaigrette. Snij het witloof in grove stukken, meng het met de sla en de gekookte linzen. Snij de witte truffel in schilfers. 

  2. 2

    Meng de vinaigrette door de salade, schik ’m in het midden op het bord.

  3. 3

    Laat de kaas warm worden in de oven gedurende 6 minuten. Schik de half gesmolten kaas op de salade en strooi er de truffelschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linzensalade met Keiemse witte

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!