Recept

Linzensalade met Keiemse witte

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezonde salade met een hartige toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de linzen. Meng 3 soeplepels truffeljus, druivenpitolie, 2 el appelbalsamico en 1 el truffelpasta voor de vinaigrette. Snij het witloof in grove stukken, meng het met de sla en de gekookte linzen. Snij de witte truffel in schilfers. 

  2. 2

    Meng de vinaigrette door de salade, schik ’m in het midden op het bord.

  3. 3

    Laat de kaas warm worden in de oven gedurende 6 minuten. Schik de half gesmolten kaas op de salade en strooi er de truffelschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linzensalade met Keiemse witte
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de linzen. Meng 3 soeplepels truffeljus, druivenpitolie, 2 el appelbalsamico en 1 el truffelpasta voor de vinaigrette. Snij het witloof in grove stukken, meng het met de sla en de gekookte linzen. Snij de witte truffel in schilfers. 

  2. 2

    Meng de vinaigrette door de salade, schik ’m in het midden op het bord.

  3. 3

    Laat de kaas warm worden in de oven gedurende 6 minuten. Schik de half gesmolten kaas op de salade en strooi er de truffelschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!