• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige tagliatelle

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de knoflook, hak ’m fijn. Spoel de lente-ui en snij in ringetjes.

  2. 2

    Doe de scampi’s in een kom, bestrooi met de cayennepeper en paprikapoeder en schep goed om. Bak ze in een pan met boter 2 à 3 minuten aan elke kant. Haal ze uit de pan en hou apart.

  3. 3

    Doe eventueel wat extra boter in de pan. Doe er de knoflook in en stoof 30 seconden. Blus de pan met de wijn, voeg de room en de parmezaan toe. Laat ongeveer 5 minuten inkoken, tot de saus mooi ingedikt is.

  4. 4

    Giet de pasta af en doe ’m bij de saus. Verdeel over de borden. Verdeel er de scampi’s over en bestrooi met lente-ui. Werk af met chilivlokken naar smaak en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de knoflook, hak ’m fijn. Spoel de lente-ui en snij in ringetjes.

  2. 2

    Doe de scampi’s in een kom, bestrooi met de cayennepeper en paprikapoeder en schep goed om. Bak ze in een pan met boter 2 à 3 minuten aan elke kant. Haal ze uit de pan en hou apart.

  3. 3

    Doe eventueel wat extra boter in de pan. Doe er de knoflook in en stoof 30 seconden. Blus de pan met de wijn, voeg de room en de parmezaan toe. Laat ongeveer 5 minuten inkoken, tot de saus mooi ingedikt is.

  4. 4

    Giet de pasta af en doe ’m bij de saus. Verdeel over de borden. Verdeel er de scampi’s over en bestrooi met lente-ui. Werk af met chilivlokken naar smaak en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.