Tagliatelle met kerstomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk lichte pasta voor de tomatenliefhebbers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water. Snipper het sjalotje en de knoflook.

  2. 2

    Verhit een pan met olijflolie en fruit de knoflook en sjalot glazig. Voeg er een blok tomatenblokjes aan toen en breng op smaak met gedroogde oregano en gedroogde tijm. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje stoven onder deksel.

  3. 3

    Spoel de kerstomaten en halveer ze. Doe ze bij de saus en laat 2 minuten meestoven. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de tagliatelle met de tomatensaus en wat basilicum. Lekker met vers geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water. Snipper het sjalotje en de knoflook.

  2. 2

    Verhit een pan met olijflolie en fruit de knoflook en sjalot glazig. Voeg er een blok tomatenblokjes aan toen en breng op smaak met gedroogde oregano en gedroogde tijm. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje stoven onder deksel.

  3. 3

    Spoel de kerstomaten en halveer ze. Doe ze bij de saus en laat 2 minuten meestoven. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de tagliatelle met de tomatensaus en wat basilicum. Lekker met vers geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.