Recept

Tagliatelle met kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk lichte pasta voor de tomatenliefhebbers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water. Snipper het sjalotje en de knoflook.

  2. 2

    Verhit een pan met olijflolie en fruit de knoflook en sjalot glazig. Voeg er een blok tomatenblokjes aan toen en breng op smaak met gedroogde oregano en gedroogde tijm. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje stoven onder deksel.

  3. 3

    Spoel de kerstomaten en halveer ze. Doe ze bij de saus en laat 2 minuten meestoven. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de tagliatelle met de tomatensaus en wat basilicum. Lekker met vers geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met kerstomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water. Snipper het sjalotje en de knoflook.

  2. 2

    Verhit een pan met olijflolie en fruit de knoflook en sjalot glazig. Voeg er een blok tomatenblokjes aan toen en breng op smaak met gedroogde oregano en gedroogde tijm. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje stoven onder deksel.

  3. 3

    Spoel de kerstomaten en halveer ze. Doe ze bij de saus en laat 2 minuten meestoven. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de tagliatelle met de tomatensaus en wat basilicum. Lekker met vers geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!