Recept

Tagliatelle met boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Pel en snij de ui in fijne ringen. Pel en hak de knoflook. Fruit de uiringen glazig in een beetje olijfolie. Doe er de knoflook bij. Giet er de groentebouillon bij en laat 2 minuten sudderen tegen de kook aan.

  3. 3

    Strooi er de helft van de gemalen kaas bij. Roer glad. Breng op smaak met peper en zout. Doe de boontjes bij de saus. Hou ze warm op een zacht vuur.

  4. 4

    Snij de bacon in reepjes. Bak ze zonder vetstof knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de groenten. Werk af met baconreepjes en bestrooi met de rest van de gemalen kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!