Recept

Tagliatelle met aardappelen en boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta primavera

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen. Maak de sperziebonen schoon. Snij aardappelen en boontjes in stukjes. Pel en snipper de ui. 

  2. 2

    Stoom de aardappelen en boontjes 3 minuten. Fruit  de ui glazig in de olijfolie. Doe er de aardappelen en boontjes bij. Kruid met tijm, marjolein, peper en zout. Overgiet met de wijn. Laat 5 minuten koken.

  3. 3

    Kook ondertussen ook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken en vermeng met de groenten. Breng eventueel op smaak met wat extra kruiden.

  4. 4

    Serveer de pasta, met de pecorino apart in een schaaltje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met aardappelen en boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!