Quiche met verse kaas en tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met verse kaas en tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg, op bakpapier, in een grote, ronde bakvorm.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Snij de lente-uitjes in ringetjes.

  4. 4

    Klop het ei los. Vermeng het met de verse kaas, de knoflook, de lente-uitjes en de tuinkruiden. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over het deeg. Strijk het glad met een spatel. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg, op bakpapier, in een grote, ronde bakvorm.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Snij de lente-uitjes in ringetjes.

  4. 4

    Klop het ei los. Vermeng het met de verse kaas, de knoflook, de lente-uitjes en de tuinkruiden. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

  5. 5

    Verdeel het mengsel over het deeg. Strijk het glad met een spatel. Bak de quiche 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.