Rabarbermoes met karnemelk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarbermoes met karnemelk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, snij ’m in kleine stukjes.

  2. 2

    Doe de suiker met de vanillesuiker in een pannetje en doe er 800 ml water bij. Breng aan de kook en laat de suiker volledig oplossen. Voeg de stukjes rabarber toe en laat ongeveer 10 minuten zacht sudderen, tot de rabarber zacht is.

  3. 3

    Maak de rabarber met een pureestamper fijn. Los 1 à 2 el maïszetmeel op in wat koud water, roer het door de rabar- ber en laat nog eens opkoken. Haal de pan van het vuur.

  4. 4

    Serveer de rabarbermoes warm of koud, met een scheutje karnemelk erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, snij ’m in kleine stukjes.

  2. 2

    Doe de suiker met de vanillesuiker in een pannetje en doe er 800 ml water bij. Breng aan de kook en laat de suiker volledig oplossen. Voeg de stukjes rabarber toe en laat ongeveer 10 minuten zacht sudderen, tot de rabarber zacht is.

  3. 3

    Maak de rabarber met een pureestamper fijn. Los 1 à 2 el maïszetmeel op in wat koud water, roer het door de rabar- ber en laat nog eens opkoken. Haal de pan van het vuur.

  4. 4

    Serveer de rabarbermoes warm of koud, met een scheutje karnemelk erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.