• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bulgur taboulé met spinazie en limoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de spinazie, laat goed uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de rode ui, snij de lente-ui in ringetjes. Snij de tomaten en de komkommer, zonder zaadjes, in blokjes.

  3. 3

    Hak de kruiden en de spinazie fijn en meng in een kom met de rasp van 1 limoen.

  4. 4

    Pers het sap van beide limoenen. Meng met dubbel zo veel olijfolie als limoensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met komijn, peper en zout.

  5. 5

    Meng de uitgelekte bulgur met de kruiden en breng op smaak met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de spinazie, laat goed uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de rode ui, snij de lente-ui in ringetjes. Snij de tomaten en de komkommer, zonder zaadjes, in blokjes.

  3. 3

    Hak de kruiden en de spinazie fijn en meng in een kom met de rasp van 1 limoen.

  4. 4

    Pers het sap van beide limoenen. Meng met dubbel zo veel olijfolie als limoensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met komijn, peper en zout.

  5. 5

    Meng de uitgelekte bulgur met de kruiden en breng op smaak met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.