Recept

Bulgur taboulé met spinazie en limoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de spinazie, laat goed uitlekken.

  2. 2

    Pel en snipper de rode ui, snij de lente-ui in ringetjes. Snij de tomaten en de komkommer, zonder zaadjes, in blokjes.

  3. 3

    Hak de kruiden en de spinazie fijn en meng in een kom met de rasp van 1 limoen.

  4. 4

    Pers het sap van beide limoenen. Meng met dubbel zo veel olijfolie als limoensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met komijn, peper en zout.

  5. 5

    Meng de uitgelekte bulgur met de kruiden en breng op smaak met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!