Recept

Taboulé met komkommer, granaatappelpitten, avocado en merguez

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere taboulé met frisse komkommer en pittige worstjes!

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat hem afkoelen.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Spoel en halveer de komkommers, verwijder de zaadjes en snij de komkommers in fijne blokjes. Verwijder de schil en de pit van de avocado’s en snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Besprenkel ze met limoensap. Haal de pitjes uit de granaatappel. Hak de muntblaadjes en de peterselie fijn.

  3. 3

    Meng de couscous met de sjalot, de komkommer, de avocado, de granaatappelpitten, de munt, de peterselie, 3 eetlepels olijfolie en nog een beetje limoensap. Kruidde taboulé met peper en zout en bewaar hem in de koelkast.

  4. 4

    Bak de merguezworstjes in een goede scheut olijfolie. Serveer de taboulé met de worstjes en besprenkel hem met het bakvet uit de pan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taboulé met komkommer, granaatappelpitten, avocado en merguez

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!