Gegrilde vis met erwtjes, zuring en yoghurtsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde vis met erwtjes, zuring en yoghurtsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Haal de erwtjes uit de peulen en bewaar de peulen in een papieren zak.

  2. 2

    Kook de erwtjes beetgaar in licht gezouten water.

  3. 3

    Stoof de lente-uitjes kort in wat olijfolie en voeg de erwtjes toe. Schep de zuring onder de erwtjes en laat kort meestoven. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak ondertussen de vis 2 minuten op de velkant, keer om en laat nog 1 minuut verder garen.

  5. 5

    Serveer met de erwtjes en yoghurtsaus en werk af met enkele verse blaadjes zuring.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Haal de erwtjes uit de peulen en bewaar de peulen in een papieren zak.

  2. 2

    Kook de erwtjes beetgaar in licht gezouten water.

  3. 3

    Stoof de lente-uitjes kort in wat olijfolie en voeg de erwtjes toe. Schep de zuring onder de erwtjes en laat kort meestoven. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak ondertussen de vis 2 minuten op de velkant, keer om en laat nog 1 minuut verder garen.

  5. 5

    Serveer met de erwtjes en yoghurtsaus en werk af met enkele verse blaadjes zuring.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.