Recept

Sint-jakobsvruchten met puree van aardpeer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardperen en de aardappel. Snij in stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en maak er een fijne puree van. Meng met de truffelsnippers en een klontje boter. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Mix de peterselie met 50 ml olijfolie tot een gladde groene olie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Borstel de paddenstoelen schoon. Bak ze kort in een pan met olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Dep de sint-jakobsvruchten droog en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant in een pan met hete olijfolie.

  5. 5

    Doe wat aardpeerpuree in de glaasjes, lepel er wat paddenstoelen op en werk af met peterselieolie en aardpeerchips. Steek de sint-jakobsvruchten op een prikker en leg in de glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten met puree van aardpeer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!