Recept

Spiesjes voor op de grill

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk die nieuwe aardappeltjes op de grill

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Boen de aardappeltjes schoon en kook ze beetgaar.

    Verdeel de jonge kaas in 12 blokjes. 

    Borstel de champignons schoon.

  2. 2

    Wikkel rond elk kaasblokje een sneetje ontbijtspek.

  3. 3

    Haal de champignons even door wat olijfolie en strooi er wat peper, zout en rozemarijn over.

  4. 4

    Prik eerst een aardappeltje, dan een spek-kaasblokje en dan een champignon, opnieuw een aardappeltje...

  5. 5

    Zorg dat er op elke spies 4 aardappeltjes, 3 spek-kaasblokjes en 3 champignons zitten. Bestrijk nog even met olijfolie en bak krokant op de grill of barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes voor op de grill
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Boen de aardappeltjes schoon en kook ze beetgaar.

    Verdeel de jonge kaas in 12 blokjes. 

    Borstel de champignons schoon.

  2. 2

    Wikkel rond elk kaasblokje een sneetje ontbijtspek.

  3. 3

    Haal de champignons even door wat olijfolie en strooi er wat peper, zout en rozemarijn over.

  4. 4

    Prik eerst een aardappeltje, dan een spek-kaasblokje en dan een champignon, opnieuw een aardappeltje...

  5. 5

    Zorg dat er op elke spies 4 aardappeltjes, 3 spek-kaasblokjes en 3 champignons zitten. Bestrijk nog even met olijfolie en bak krokant op de grill of barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!