Champignonspiezen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Champignonspiezen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker krokant op de grill

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Wrijf de champignons droog schoon. Snij de plakjes bacon in fijne reepjes. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, snij ze in stukjes.

  2. 2

    Prik kaas, vlees en champignons afwisselend op spiesjes. Pel en plet de knoflook. Klop in een diep bord de eieren los met peper en zout. Doe er de knoflook bij.

  3. 3

    Wentel de spiesjes eerst in bloem, dan in losgeklopt ei en tenslotte in paneermeel. 

  4. 4

    Bak ze 5 minuten in een diepe koekenpan, in een flinke scheut hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Wrijf de champignons droog schoon. Snij de plakjes bacon in fijne reepjes. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken, snij ze in stukjes.

  2. 2

    Prik kaas, vlees en champignons afwisselend op spiesjes. Pel en plet de knoflook. Klop in een diep bord de eieren los met peper en zout. Doe er de knoflook bij.

  3. 3

    Wentel de spiesjes eerst in bloem, dan in losgeklopt ei en tenslotte in paneermeel. 

  4. 4

    Bak ze 5 minuten in een diepe koekenpan, in een flinke scheut hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.