Spiesjes met zwaardvis en limoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesjes met zwaardvis en limoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op de grill of de barbecue

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Snij de komkommer in halve plakjes. Schil en ontpit de avocado, snij ‘m in fijne partjes. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij 4 van de limoenen in partjes.

  2. 2

    Rasp de schil van de overblijvende limoen en pers hem uit. Meng sap en schilletjes met de groene kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken. Wentel ze door het limoensap-kruidenmengsel en zet 30 minuten koel weg.

  4. 4

    Meng de waterkers met de komkommer en de avocado. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Prik de vis afwisselend met de uien en limoenpartjes op spiesjes. Gril ze gaar en serveer ze met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Snij de komkommer in halve plakjes. Schil en ontpit de avocado, snij ‘m in fijne partjes. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij 4 van de limoenen in partjes.

  2. 2

    Rasp de schil van de overblijvende limoen en pers hem uit. Meng sap en schilletjes met de groene kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken. Wentel ze door het limoensap-kruidenmengsel en zet 30 minuten koel weg.

  4. 4

    Meng de waterkers met de komkommer en de avocado. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Prik de vis afwisselend met de uien en limoenpartjes op spiesjes. Gril ze gaar en serveer ze met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.